Coaching er at stimulere, motivere og udvikle dine bevidste ressoucer og genfinde dem du har glemt og som ligger i dvale... Målet er at finde ind til eller genfinde det liv som du gerne vil leve.

Coaching er at afklare hvilke mål og drømme du har og som du gerne vil se blive til virkelighed.

Coaching kan give dig et fornyet overblik, så du genfinder styringen i dit liv og når dine mål.
Coaching kan hjælpe dig med at udnytte dit potentiale, og sammen ser vi på hvilke enestående muligheder du har, for at skabe forandring og nå dine mål. Det kan f.eks handle om et nyt og udfordrende job, en dejlig kæreste, øget sundhed, en ny og mere positiv tilgang til livet og verden, mindre stress eller måske har du bare brug et mentalt sundheddtjek for at finde ud af hvor du står lige nu, og hvor du gerne vil være.
I processen stiller vi sammen skarpt på, hvilke af dine kompetencer og ressourser du skal bruge, for at nå dine mål og hvilke der forhindrer dig.

Min funktion som coach er at være din katalysator, så du kan hjælpe dig selv med at sætte fokus på din egen læring, refleksion og få større indsigt. På denne måde kan du styrke dine præstationer og få større fokus på at skabe forandringer i dit liv.

Coach: Charlotte Bakkemose          Mail:  coach@c.bakkemose.dk           kontakt: 25 67 91 01           CVR: 36354755